Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Εικοστό δεύτερο Κυνήγι του Θησαυρού (των μεγάλων) στο Ρέθυμνο.


Οι Alter Ego είναι οι νικητές του 22ου Κυνηγιού του Θησαυρού στο Ρέθυμνο, του  γεμάτου με οικολογικά μηνύματα παιχνιδιού που διοργάνωσε η ομάδα ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ χθες 20/2/2011...

 
 Η ομάδα των Alter Ego κατάφερε να φτάσει πρώτη στον θησαυρό, που δεν ήταν άλλος από έναν κομποστοποιητή, τον οποίο κέρδισαν για να τους θυμίζει πως καθημερινά δίνεται η μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος.
 Οι νικητές πανηγύρισαν μαζί με τους παίκτες και των υπόλοιπων 44 ομάδων στο Δημαρχείο, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, και υποσχέθηκαν ένα εξίσου όμορφο κυνήγι για την επόμενη, 23η διοργάνωση, την οποία αναλαμβάνουν.
Για την ιστορία είναι το δεύτερο κυνήγι, καθώς οι ALTER EGO ήταν νικητές του 13ου παιχνιδιού και είχαν οργανώσει το 14ο.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ:
Η Ομάδα της γυναίκας μου ήταν οι ''χοχλιοί''

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ
   Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΕΨΑΧΝΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ.ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΩΡΑΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:
                          ''ΟΙ ΚΡΑΣΟΚΟΥΡΟΥΠΕΣ''



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
   Με την έναρξη του παιχνιδιού άναψαν οι ψησταριές,μπήκαν τα ψητά στη φωτιά κι άρχισε να ρέει η ρακή άφθονη.Έτσι πολύ γρήγορα άναψε το κέφι.

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ


ΧΡΗΣΤΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΕΙ
O MIΧΑΛΗΣ








Περάσαμε υπέροχα,πολύ κέφι πολύ γέλιο και η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι τις 6 Μαρτίου.Διαφορετικές συνήθειες,ωραίες μέρες,καλοί άνθρωποι,αγνοί άνθρωποι που κέρδισαν μια θέση στην καρδιά μου.



1 σχόλιο:

  1. Σας ζηλεύουμε. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να είμασταν εκεί και να γίνουμε "ΚΡΑΣΟΚΟΥΡΟΥΠΕΣ". Θανάση είστε πολύ τυχεροί που ευτυχίσατε και ζείτε σ΄ ένα τέτοιο υπέροχο αγνό καρναβαλότοπο.
    Καλή καρναβαλοσυνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή