Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Mας πήρανε τα κύματα....


Βοριάς αρκετά δυνατός, σουρούπωμα Σαββάτου  και τα κύματα συνεχόμενα αλλά όχι μεγάλα επειδή οι παραλίες είναι ρηχές και σκάνε μάλλον πιο μέσα.

Και μπορεί τα συγκεκριμένα κύματα να μην είναι μεγάλα,μεγάλος όμως είναι ο διασυρμός της χώρας μας παγκοσμίως και ασφαλώς είμαστε και παράδειγμα προς αποφυγή,όπως φαίνεται στο παρακάτω κείμενο που μου έστειλε μια καλή φίλη και το αναδημοσιεύω :
* ΔΗΛΩΣΗ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ (Βενεζουέλα Ιούλιος 2010):

Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί.Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;».Μα... γιατί έκλεψε!

Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση.Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους.Γι' αυτό φυλακίστηκαν.
Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και την Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας.Δεν καταντάμε Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου