Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ψάχνοντας τον φοίνικα.

Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να κάνω επίσκεψη στο κάστρο της Φορτέτζας.Εννοώ στο εσωτερικό του γιατί απ' έξω πέρασα πάρα πολλές φορές.
Χτες Κυριακή απόγευμα αποφάσισα να το κάνω για δυό λόγους.Ο ένας ήταν από περιέργεια να δω τι έχει μέσα και φυσικά να απολαύσω τη θέα όλης της πόλης.Ο δεύτερος όμως και πιο σημαντικός ήταν η αναζήτηση ενός φοίνικα.Ναι καλά διαβάζετε.Η αναζήτηση ενός φοινικόδεντρου που για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα πως υπάρχει ακόμα.Ήταν όμως επιθυμία του γνωστού Αγίου Επιτρόπου και φίλου μου Γιώργου και δεν μπορούσα να μην την ικανοποιήσω.Παρεπιμπτόντως μαθαίνω ότι είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.Αληθεύει?



Αφού είδα τη θέα από τη μια μεριά προχώρησα προς το εσωτερικό.




Ως τώρα κανένα ίχνος του Φοίνικα.Μα...καθώς προχωρούσα το μάτι μου πήρε κάτι γνώριμο.Πλησίασα και τι είδα?Το βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.
Τώρα πλέον σιγουρεύτηκα ότι ήμουν στον σωστό δρόμο και συνέχισα με αγωνία την αναζήτηση.


Και ξαφνικά εκεί που προχωράω βλέπω τον μοναδικό Φοίνικα που υπάρχει και που είναι και κάποιας ηλικίας(υπάρχουν τρεις νεογέννητοι όπως είδα αργότερα παραπέρα,μα καμμιά σχέση) και σιγουρεύτηκα ότι ήταν αυτός που έψαχνα.
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΣ.ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!




ΤΕΛΙΚΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ''ΑΠΟΨΗ''




TO ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
MOΛΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ.ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου