Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ

ΣΦΑΛΙΑΡΑ: Χτύπημα στο μάγουλο με την παλάμη του χεριού.Χαίρω πολύ θα μου πείτε.

Προέρχεται από την ιταλική λέξη sfagliaro,και νομίζω ότι η παντελής έλλειψή της τα τελευταία χρόνια δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα. Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ την σφαλιάρα στην κυριολεξία της.Αναφέρομαι στην έλλειψη της σφαλιάρας ποινής, ακόμα και στις πιο αξιόποινες πράξεις.Γι' αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.Πολλοί κλέβουν ,φυλακή όμως πάνε μόνο οι ταλαίπωροι.Όσο περισσότερα κλέψεις τόσο πιο σίγουρος είσαι πως δεν θα πας μέσα.Μήπως κάνω λάθος;Αν ναι τότε γιατί μας υποσχέθηκαν ότι θα αλλάξουν το νόμο περί ευθύνης υπουργών;Τον άλλαξαν και δεν το πήρα είδηση;Και αν όχι γιατί δεν το έκαναν;.Έτσι αλλάζουν οι θεσμοί;Με λόγια;Γι' αυτό επανέρχονται οι ''επανιδρυτές" του κράτους και θρασύτατα μιλάνε για καταστροφή της χώρας που οι ίδιοι εξαΰλωσαν.


Ο ταλαίπωρος λαός όμως τρώει απανωτές σφαλιάρες.Δεν βαρέθηκες ταλαίπωρε Έλληνα να τις τρως συνέχεια;Κάνε επιτέλους την επανάστασή σου.Έρχεται ο άλλος και σου μιλάει εκ μέρους του κόμματος που τον υποστηρίζει;Και συ τι  κάνεις;Υποκλίνεσαι πάλι;
Είσαι μεγάλο κορόιδο.Σου χτυπάνε την πόρτα γιατί κάτι θέλουν πάλι από σένα.Θέλουν το υστέρημά σου.Θέλουν την ψήφο του ''κυρίαρχου λαού''που στην στροφή  θα τον πετάξουν έξω πάλι και θα συνεχίσουν να του δίνουν τόσα όσα είναι αρκετά για να ζήσει ως τις επόμενες εκλογές, γιατί τότε πάλι τον χρειάζονται.


Τώρα σε ότι αφορά στην τοπική κοινωνία όλοι είμαστε γνωστοί
και τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι δούλεψαν και δουλεύουν για το κοινό καλό και όχι για τον εαυτό τους.Αυτούς πρέπει να ψηφίσουμε πέρα από κόμματα και προκαταλήψεις.Κι αν κάποιοι την κοπάνησαν γι' αλλού αφού το καράβι βουλιάζει,δεν ξεγελάνε.
Ή μάλλον ξεγελάνε τους ανόητους και τους πονηρούς που κάτι περιμένουν,γιατί και το αλισβερίσι είναι μέσα στο παιχνίδι.Μάλιστα όσο η οικονομική και πνευματική ένδεια μεγαλώνει οι μάγκες θα κερδίζουν δρόμους στα παράλια για να μην τους τρώει η σκόνη όταν πάνε για μπάνιο και οι βλάκες θα χαίρονται για τη νίκη της ομάδας τους. Έτσι για το ΖΗΤΩ και μόνο.Πόσους και πόσους ανθρώπους τιμήσαμε με την ψήφο μας και αυτοί μας πούλησαν;Δεν πειράζει είμαστε συνηθισμένοι.
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και  να σταματάμε να σκεφτόμαστε.Όλα είναι απλή λογική.Δεν είναι όλοι αυτοί εξυπνότεροι από μας.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ.Ας γίνουμε και μεις αναίσθητοι ορθολογιστές.Κάτι θα βγει.
Αρκετά όμως κουραστήκαμε και ίσως απογοητευθήκαμε.Ας γελάσουμε με τα δύο παρακάτω βίντεο που έκοψα και έραψα ακριβώς στα μέτρα που πρέπει.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ   ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ:

1 σχόλιο:

  1. πες τα μεγάλε! πόσο δικιο έχεις να δούμε ποτε θα ξυπνήσουμε άκου εκεί μαζί τα φάγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή