Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Αεροπορική σύνδεση Βόλου - Ηρακλείου

 Την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης του Βόλου με το Ηράκλειο, με ενδιάμεσο σταθμό τη Μύκονο, ανακοίνωσε η εταιρεία Sky Express, έπειτα από πολύμηνες συζητήσεις με το Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας...

 

 Οι πτήσεις της Sky Express από και προς το Ηράκλειο ξεκινούν την Κυριακή 3 Ιουλίου και θα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Σε δήλωσή της η δημοτική σύμβουλος Βόλου και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου, Σ. Μπαρτζιώκα τονίζει ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς για πρώτη φορά το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου συνδέεται με άλλο προορισμό εντός Ελλάδας, γεγονός το οποίο δημιουργεί νέες προοπτικές για την ενίσχυση του τουρισμού στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sky Express, τα αεροπορικά εισιτήρια θα διαμορφωθούν στα 115 ευρώ για τη διαδρομή Ηράκλειο - Βόλος και 99 ευρώ για τη διαδρομή Βόλος - Μύκονος, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Οι ίδιοι ναύλοι θα ισχύουν και για τις πτήσεις επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου