Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Κοπή πίτας



Με αισθητή την απουσία του Προέδρου του κ. Γεωργίου Μπαράκου,ο σύλλογος χειμερινών κολυμβητών Αγιάς (παράρτημα Ρεθύμνου) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του...

O Πρόεδρος του συλλόγου και ισόβιος Άγιος Επίτροπος, Πρόεδρος του συνεταιρισμού και Αντιπρόσωπος στην Ένωση,Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος και μέλος του αιμοδοτικού συλλόγου(ευτυχώς δεν έβαλε και εκεί υποψηφιότητα για πρόεδρος),με τηλεγράφημά του χαιρέτησε την εκδήλωση μας ευχόμενος υγεία,κέφι και καλές θάλασσες. Τέλος ζήτησε συγγνώμη γιατί λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωσή μας υποσχόμενος πως με την πρώτη ευκαιρία θα πεταχτεί για μια βουτιά.
Ο Πρόεδρος είναι γνωστός στους κύκλους του Ρεθύμνου, καθώς πριν μερικά... χρόνια υπερασπίστηκε την ασφάλεια και ακεραιότητα του,υπηρετώντας στις εδώ ένοπλες δυνάμεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ

3 σχόλια:

  1. ποποποποποποπο!
    ατσα!! κ χειμερινη κολυμβηση
    μας λείπεται πολυ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζηλεύω πολύ. Αν και μόνο για χειμερινή κολύμβηση δε μοιάζει με τέτοια ήρεμη θάλασσα και τόσο ωραίο καιρό. Μήπως θέλετε και άλλα μέλη έστω και μόνο με το νου??? (by:helen)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως μας κάνετε πλάκα; Μάλλον άλλης εποχής φωτογραφία θυμίζει. Πάντως με τέτοιο καιρό γίνομαι κι εγώ-που περιμένω να φτάσει Ιούλιος για να βρέξω αστράγαλο- του γκρουπ των χειμερινών κολυμβυτών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή