Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Προπαγάνδα

Δύσκολοι καιροί για τη χώρα μας η οποία βάλλεται πανταχόθεν...
Του χρόνου,το 2012 δηλαδή,συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.Κάποιοι ύποπτοι κύκλοι τα τελευταία χρόνια διαδίδουν πως ΤΑΧΑ υπάρχει ένας όρος στην συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία απελευθερώθηκε η Κρήτη και ενώθηκε με την Ελλάδα,που λέει ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα το 2012 στην Κρήτη.Έτσι λοιπόν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι οι Κρητικοί πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να παραμείνουν ενωμένοι με την Ελλάδα.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.Αναδημοσιεύω τα παρακάτω που δείχνουν πως αρωγός στην όλη προπαγάνδα είναι και η VODAFONE :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011


 
Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας  για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση)...
των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης «Κρητική Πολιτεία».

Θα έπρεπε δε να γνώριζαν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας ότι η σημαία Κρητικής ψυχής και της εποχής εκείνης είχε το σημείο του σταυρού και τις λέξεις «ΕΝΩΣΙΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

Πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια της VODAFONE συμβάλει ενεργά στην σκοτεινή προσπάθεια κάποιων που εδώ και καιρό προσπαθούν να περάσουν προδοτικά μηνύματα εναντίων της πατρίδας μας και ολοκλήρου του έθνους.

Καλούμε δε τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας να επιστρέψουν ….«Ως απαράδεκτο το διαφημιστικό spot » στην VODAFONE αμέσως και να σταματήσουν την προβολή του.

Με αυτό τον τρόπο κλείνουμε τις πόρτες στους μαύρους και ανθέλληνες επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από αυτήν την ενέργεια.

Το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε ήδη ενημέρωσε τους νομικούς συμβούλους της και θα προχωρήσουμε αμέσως σε αγωγές για το προπαγανδιστικό υλικό με την κατηγορία της «εσχάτης προδοσίας».

Παρακαλούμε τους βουλευτές της Κρήτης αυτή την φορά να μην σιωπήσουν όπως κάνουν τώρα και καιρό και την Ελληνική δικαιοσύνη να παρέμβει αμέσως.

Για το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Ο Γ.Γραμματέας
Εμμανουήλ Ν.Χρυσός

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Στην πραγματικότητα η σημαία που φαίνεται με το κόκκινο αστέρι είναι αυτή που υπήρχε κατά την διάρκεια της κατοχής από τους Τουρκους και δήλωνε πως η Κρήτη είναι κομμάτι ,επαρχία της Τουρκίας.Σήμερα τι σχέση έχει η σημαία αυτή με την υποτιθέμενη ανεξάρτητη Κρήτη;Ποιοί βρίσκονται από πίσω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου